Фаховий молодший бакалавр 181″Харчові технології”

Фаховий молодший бакалавр 181 “Харчові технології”

 

[class|=”dsspoiler”]{display:none;}

Аналітична хімія

 

Безпека життєдіяльності

ПОСИЛАННЯ

 

Біохімія

ПОСИЛАННЯ

 

Економіка підприємств різних типів

 

Економічна теорія

 

Іноземна мова за професійним спрямуванням

ПОСИЛАННЯ

 

Історія України

 

Комп’ютерна техніка

ПОСИЛАННЯ

 

Культурологія

 

Мікробіологія і фізіологія

ПОСИЛАННЯ

 

Неорганічна хімія

 

Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

 

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

 

Органічна хімія

 

Основи екології

ПОСИЛАННЯ

 

Основи електротехніки

ПОСИЛАННЯ

 

Основи охорони праці

ПОСИЛАННЯ

 

Основи правознавства

ПОСИЛАННЯ

 

Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції

 

Основи філософських знань

 

Охорона праці в галузі

ПОСИЛАННЯ

 

Процеси та апарати харчових виробництв

 

Соціологія

 

Технічне креслення

ПОСИЛАННЯ

 

Технологія виробництва кулінарної продукції

 

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

ПОСИЛАННЯ

 

Товарознавство харчових продуктів

 

Українська мова за професійним спрямуванням

 

Устаткування закладів ресторанного господарства

 

Фізична і колоїдна хімія