Фаховий молодший бакалавр 181″Харчові технології”
Фаховий молодший бакалавр 181 “Харчові технології”
Економіка підприємств різних типів
Навчально-методичний посібник
Опорний конспект лекцій
Опорний конспект лекцій та практичних завдань
Іноземна мова за професійним спрямуванням
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Самостійна робота
Методичні рекомендації (курсове проектування)
Овочевий цех
М’ясо-рибний цех
Гарячий цех
Нормативна база ЗРГ
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
Підручник Філософія
Практичні роботи з філософії
Матеріали для підготовки до заліку (іспиту)
Процеси та апарати харчових виробництв
Технологія виробництва кулінарної продукції
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Товарознавство харчових продуктів
Українська мова за професійним спрямуванням
Устаткування закладів ресторанного господарства