День цивільного захисту

18 травня 2023 року у ВПУ №29 м.Львова проведено заходи з відпрацювання дій учасників освітнього процесу у разі виникнення надзвичайних ситуацій згідно з планом проведення «Дня цивільного захисту».👩‍🚒🧑‍

Надзвичайно цікавими та корисними були заняття, проведені підполковником ДСНС України Сергієм Дутком щодо правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та використання первинних засобів пожежогасіння.🚨🚒🧯

Особливою увагою учнів та працівників училища користувалися дії відділення 2-го Державного пожежно-ратувального загону ГУ ДСНС України у Львівській області при відпрацюванні дій та навичок пожежогасіння, евакуації потерпілих та надання першої медичної допомоги під керівництвом старшого лейтенанта служби ЦЗ Максима Кондратюка.

Планування та проведення заходів «Дня цивільного захисту» проводилися за активної участі майстра виробничого навчання Львівських територіальних курсів ЦЗ і БЖД Валерія Брусакова.

Щовівторка ВПУ №29 м.Львова радо зустрічає випускників шкіл Сьогодні вітаємо учнів 9-х класів Ліцею №52 Львівської міської ради.

З нагоди міжнародного дня кондитера, який відзначають 3 травня в училищі здобувачами освіти за спеціальністю “Кухар. Кондитер” було проведено Марафон кондитерського мистецтва. Наші майбутні професіонали солодкої справи готували різноманітні тістечка, еклери, шу, паски та інші вироби, демонстрували свої професійні навички, вдосконалювались та обмінювались досвідом. А також пригощали всіх смаколиками.

Вибір професії для кожного випускника школи – це вибір свого місця в житті. А педпрацівники ВПУ №29 м.Львова Л.Мазур, Н.Мотрук, С.Чоповський активно співпрацюють із загальноосвітніми школами м.Львова, ознайомлюючи учнів із професіями, спеціальностями та матеріальною базою освітнього закладу.

x
en_USEN