Presentation of a modern STEM laboratory

06 квітня 2023 року в рамках прес-туру щодо реформи професійної освіти України до ВПУ №29 м. Львова завітали поважні гості та партнери навчального закладу, а також представники багатьох медіа. Зокрема, були присутні заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації п. Дмитро ЗАВГОРОДНІЙ, генеральна директорка директорату професійної освіти МОН п. Ірина ШУМІК, перший заступник міського голови Львова п. Андрій МОСКАЛЕНКО, директор департаменту освіти і науки ЛОВА п. Олег ПАСКА, начальник відділу інновацій, дистанційного навчання, координації діяльності закладів вищої освіти і науки, професійної освіти п. Іван ПИКУС, начальниця відділу професійної освіти департаменту розвитку Львівської міської ради п. Олена ГРИЦАК, директор навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області п. Володимир БОБКО, заступниця директора НМЦ ПТО у Львівській обл. п. Наталія РИБАК, співзасновник компаній EdPro п. Андрій ТАБАЧИН, представниці львівського ІТ кластеру п. Катерина ФЕРЕНС та п. Юлія ЦИМБАЛА.

Під час прес-туру гості та журналісти оглянули матеріально-технічну базу училища, поспілкувалися з педагогами та учнями, високо оцінили досягнення, здобутки та розвиток навчального закладу на сучасному етапі та можливості і перспективи у майбутньому.

Центральною подією заходу стала презентація сучасної STEM лабораторії в межах створеного освітнього простору інформаційно-комп’ютерних технологій, який став можливим за підтримки МОН України, департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, Львівського IT-кластеру, програми EU4Skills: «Кращі навички для сучасної України», Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та відкриття на базі закладу освіти Навчально-практичного центру інформаційних та цифрових технологій, який став третім НПЦ, створеним в училищі за період 2020 – 2023 рр.

Щовівторка ВПУ №29 м.Львова радо зустрічає випускників шкіл Сьогодні вітаємо учнів 9-х класів Ліцею №52 Львівської міської ради.

З нагоди міжнародного дня кондитера, який відзначають 3 травня в училищі здобувачами освіти за спеціальністю “Кухар. Кондитер” було проведено Марафон кондитерського мистецтва. Наші майбутні професіонали солодкої справи готували різноманітні тістечка, еклери, шу, паски та інші вироби, демонстрували свої професійні навички, вдосконалювались та обмінювались досвідом. А також пригощали всіх смаколиками.

Вибір професії для кожного випускника школи – це вибір свого місця в житті. А педпрацівники ВПУ №29 м.Львова Л.Мазур, Н.Мотрук, С.Чоповський активно співпрацюють із загальноосвітніми школами м.Львова, ознайомлюючи учнів із професіями, спеціальностями та матеріальною базою освітнього закладу.

x
en_USEN