Відкриття НПЦ “Перукарське мистецтво”

22 грудня 2021 року у ВПУ №29 м. Львова було відкрито навчально-практичний центр “Перукарське мистецтво”, який складається з трьох навчально-виробничих майстерень та кабінету професійно-теоретичної підготовки. На базі сучасного НПЦ здобувачі освіти будуть мати можливість одержати первинну професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації з професій “Перукар (перукар-модельєр)”, “Манікюрник”, “Візажист”, “Педикюрник”.В актовій залі з вітальним словом звернувся до колективу директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА – Олег Паска, а також привітання звучали від начальниці відділу професійної освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради – Олени Грицак, директора навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області – Володимира Бобка, депутата Львівської обласної ради – Сергія Дзядика, заступниці голови постійної депутатської комісії Львівської облради з питань освіти, науки та іновацій – Параскевії Дворянин та інших гостей. Висловлюємо щиру подяку за співпрацю власниці салону-краси “VALENTINO” – Валентині Вахнянин, представникам модельної школи STARKIDS, школи танцю Едельвейс, школи естрадного мистецтва Karparation та представникам торгових марок: Damira, Estel Acme profesional Raywell.

Щовівторка ВПУ №29 м.Львова радо зустрічає випускників шкіл Сьогодні вітаємо учнів 9-х класів Ліцею №52 Львівської міської ради.

З нагоди міжнародного дня кондитера, який відзначають 3 травня в училищі здобувачами освіти за спеціальністю “Кухар. Кондитер” було проведено Марафон кондитерського мистецтва. Наші майбутні професіонали солодкої справи готували різноманітні тістечка, еклери, шу, паски та інші вироби, демонстрували свої професійні навички, вдосконалювались та обмінювались досвідом. А також пригощали всіх смаколиками.

Вибір професії для кожного випускника школи – це вибір свого місця в житті. А педпрацівники ВПУ №29 м.Львова Л.Мазур, Н.Мотрук, С.Чоповський активно співпрацюють із загальноосвітніми школами м.Львова, ознайомлюючи учнів із професіями, спеціальностями та матеріальною базою освітнього закладу.

x
en_USEN