Міжнародний день кухаря

З метою відзначення Міжнародного дня кухаря у ВПУ №29 м Львова, майстри в/н та викладачі циклової комісії “Харчові технології” провели для учнів в училищі тематичний захід: лекція з елементами дегустації на тему: “Їжа – інструмент соціальної ідентифікації”. Учні професійно демонстрували “майстер-клас” по приготуванню суш та бургерів. Працівниками циклової комісії був відвіданий міжнародний форум індустрії туризму та гостинності.

JUNIOR EXPO 2024

28 квітня 2024 року у Стрийському парку відбувся ярмарок молодіжного підприємництва JUNIOR EXPO 2024, організований ГО Junior Achievement Ukraine. Наш навчальний заклад був представлений трьма компаніями. Компанія «Майстерня солодощів Yummyk» готувала корисні солодощі з натуральних продуктів. Особливість компанії полягала в тому, що задля популяризації здорового харчування школярів кожна пачка солодощів містила логічну гру-головоломку. Дівчата навіть […]

26 квітня у пам’яті українського народу – це день Чорнобильського лиха, болю, суму й перестороги, забути його чи викреслити із пам’яті нації – неможливо. Класним керівником Лесею МАЗУР із здобувачами освіти групи 105 була проведена інформаційна година-реквієм “Його уроків людство не забуде”. Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки та засвідчуємо свою шану за героїзм та […]

Не забуваємо історію рідного краю… Класний керівник Ганна Дацко разом із здобувачами освіти відвідали один з найбільших та найбагатших музеїв – Музей історії Львова. Здобувачів освіти найбільше зацікавила експозиція кам’яних пам’яток Львова ХІІ- ХХ століття, а також виставка історії міста Лева з княжої доби до наших часів як важливого політичного центру та пограниччі релігій та […]

x
en_USEN