Відвідали один із найстаріших університецьких музеїв імені Івана Франка

У позаурочний час учні ВПУ №29 м. Львова, з метою вивчення рідного краю, мандрують стежками старовинних вулиць міста та відвідують музеї м. Львова. 20 вересня 2021 року учні групи №107 разом із класним керівником Кухарик С. та викладачем української літератури Глов’як О. зробили екскурсію в один із найстаріших університецьких музеїв імені Івана Франка. Учні із захопленням та цікавістю слухали розповіді з історії розвитку науки та культури. Своїми враженнями ділилися у колі друзів.

Щовівторка ВПУ №29 м.Львова радо зустрічає випускників шкіл Сьогодні вітаємо учнів 9-х класів Ліцею №52 Львівської міської ради.

З нагоди міжнародного дня кондитера, який відзначають 3 травня в училищі здобувачами освіти за спеціальністю “Кухар. Кондитер” було проведено Марафон кондитерського мистецтва. Наші майбутні професіонали солодкої справи готували різноманітні тістечка, еклери, шу, паски та інші вироби, демонстрували свої професійні навички, вдосконалювались та обмінювались досвідом. А також пригощали всіх смаколиками.

Вибір професії для кожного випускника школи – це вибір свого місця в житті. А педпрацівники ВПУ №29 м.Львова Л.Мазур, Н.Мотрук, С.Чоповський активно співпрацюють із загальноосвітніми школами м.Львова, ознайомлюючи учнів із професіями, спеціальностями та матеріальною базою освітнього закладу.

x
en_USEN