Вшановують пам’ять жертв Бабиного Яру

В Україні 29 – 30 вересня вшановують пам’ять жертв Бабиного Яру, жертв Голокосту – геноциду євреїв.

Голокост – це важка незагоєна рана в історії України в Другій світовій війні. Пам’ять про трагедію Бабиного Яру попри всі обставини завжди залишається живою і молоде покоління про це повинно пам’ятати.

Кл.керівником Л. Мазур була проведена виховна година спілкування із здобувачами освіти про масове знищення людей нацистськими політиками у Бабиному Яру. Кл.керівник зосередила здобувачів освіти, що Бабин Яр сьогодні залишається застереженням про небезпеку від ненависті, расизму, міжнаціональної ворожнечі, переслідування та знищення людей за етнічною, політичною, релігійною або іншими ознаками.

Мир, безпека й рівновага в Європі та світі можливі тільки після того, як Україна переможе у війні, а всіх злочинців буде належно покарано.

З метою ознайомлення з матеріально-технічною базою, роботою НПЦ та обміну досвідом ВПУ №29 м. Львова мало можливість приймати гостей – директорів та інших педпрацівників ЗП(ПТ)О із Полтави, Вінниці, Кривого Рогу, Чернівців, Дніпропетровська, Кременчука, які будучи учасниками Проєкту “Підсилення професійної освіти для рівності”, GIZ навчання для менеджерів, яке відбувалось у м.Львові у готелі “Древній Град” з […]

x
en_USEN