Зустріч з делегацією уряду Німеччини

Наполеглива праця дає відповідні результати!

У п’ятницю, 10.05.2024р., колектив училища мав честь зустрічати делегацію уряду Німеччини: міністерку економічної співпраці та розвитку Німеччини Свенья Шульце, членкиню правління GIZ Інгрід – Інґрід-Ґабріела Хофен, директора відділення Німеччина-Європа-Південний Кавказ Тільман Нагел, директора GIZ Ukraine – Даніел Буше та інших VIP гостей з німецької та української сторін.

ВПУ №29 м. Львова бере участь у ряді проєктів, в тому числі в межах програми «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery», яка реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального Уряду Німеччини.

Дякуємо за підтримку!

Відбудовуємо Україну разом!

Перемога буде за нами!

Слава Україні!

GIZ Ukraine

Департамент освіти і науки Львівської ОДА

Львівська міська рада

Андрій Садовий

Andriy Moskalenko

Богдан Іванусь

Олег Паска

Іван Пикус

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
en_USEN