Працівники училища продовжують співпрацю з школами м. Львова щодо проведення профорієнтаційної роботи з випускниками шкіл з метою мотивації до вибору професії у реальному секторі економіки.
03.04.2024
If you have any questions
write to us
03.04.2024
Працівники училища продовжують співпрацю з школами м. Львова щодо проведення профорієнтаційної роботи з випускниками шкіл з метою мотивації до вибору професії у реальному секторі економіки.
З нагоди міжнародного дня кондитера, який відзначають 3 травня в училищі здобувачами освіти за спеціальністю “Кухар. Кондитер” було проведено Марафон кондитерського мистецтва. Наші майбутні професіонали солодкої справи готували різноманітні тістечка, еклери, шу, паски та інші вироби, демонстрували свої професійні навички, вдосконалювались та обмінювались досвідом. А також пригощали всіх смаколиками.