Екскурсія у Дім Франка

🎉📚У переддень весни, 29 лютого, викладачі української мови та літератури Глов’як О.Ю. і Петрушина Т.В. провели урок-екскурсію у Львівському національному літературно-меморіальному музеї Івана Франка (Дім Франка) для здобувачів освіти групи 204.

Під час гостини у будинку письменника, де максимально точно відтворено обстановку у якій жив Іван Франко і його сім’я, пригадали життєвий і творчий шляж письменника, відчули затишок і творчу атмосферу оселі. Здобувачі освіти оглянули також літературну експозицію, розташовану у будинку поруч, де експонуються твори І.Я.Франка, його портрети, фотографії, документи, виставку картин і вишивок.

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
en_USEN