КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР

💥КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР❗

ВИЗНАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КВАЛІФІКАЦІЙ ❗

ОСВІТА ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ❗❗❗💥📝📖

17 січня 2024 р. відбулося засідання Національного агентства кваліфікацій, за результатом якого було прийнято рішення про акредитацію кваліфікаційного центру Вищого професійного училища №29 м. Львова за професійними кваліфікаціями «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Кухар 3 розряду» та «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення ІІ, І категорії».

Кваліфікаційний центр має право здійснювати оцінювання результатів навчання осіб, зокрема здобутих шляхом неформального навчання чи інформальної освіти, присвоєння та/або підтвердження професійних кваліфікацій, а також здійснювати визнання відповідних професійних кваліфікацій, здобутих у інших країнах.

Запрошуємо представників державних, бізнесових структур та фізичних осіб до співпраці!!!

📱 +380976768737

💻lviv_vpu29@ukr.net

З метою ознайомлення з матеріально-технічною базою, роботою НПЦ та обміну досвідом ВПУ №29 м. Львова мало можливість приймати гостей – директорів та інших педпрацівників ЗП(ПТ)О із Полтави, Вінниці, Кривого Рогу, Чернівців, Дніпропетровська, Кременчука, які будучи учасниками Проєкту “Підсилення професійної освіти для рівності”, GIZ навчання для менеджерів, яке відбувалось у м.Львові у готелі “Древній Град” з […]

x
en_USEN