День Гідності та Свободи

🇺🇦21 листопада – Україна відзначає День Гідності та Свободи – це 10 річницю Революції Гідності та 19 річницю початку Помаранчевої революції .

Сьогодні Україна знову ціною життів виборює своє право на Гідність і Свободу – про це говорилось у літературно-музичній композиції «Зцілення ран війни», яку підготували здобувачі освіти ВПУ №29 м. Львова під керівництвом викладача Тетяни Мигалик та художнього керівника Наталії Слівко.

Оглянувши фотовиставку робіт здобувачів освіти: «Україна. Незалежність. Гідність. Свобода», ми є свідомими того, що разом повинні боронити свою країну від ворога і щодня пам’ятати, що Україна – це не тільки земля, а й наші рідні та друзі, які вірять і чекають вдома на захисників.

🇺🇦Слава Україні! Героям слава!🇺🇦

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
en_USEN