👨🏻‍🍳🧑🏻‍🍳Кухарі – це справжні творці, які перетворюють кулінарію на мистецтво і творчість, роблять наше життя смачним та незабутнім.

Кулінарна магія та творчість здобувачів освіти ВПУ № 29 м.Львова приємно вразила всіх на благочинному ярмарку кулінарних виробів, який був організований в училищі напередодні Міжнародного дня кухаря.

А вареники, які готували працівники та здобувачі освіти для ЗСУ, нехай будуть смачними та подарують воїнам радість, задоволення та домашній затишок.

Вітаємо працівників напрямку Харчові технології з професійним святом. Нехай сьогоднішній день стане початком нових кулінарних відкриттів і смачних експериментів.

Щиро вдячні ЗСУ за їх важку працю, яка наближає нас до Перемоги. Слава Україні! Честь і слава її Героям!

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
en_USEN