Excursion

🤗💐Щороку місто Лева відвідує понад 2,5 млн. туристів. Хтось їде поласувати легендарною львівською кавою чи шоколадом, хтось хоче походити старовинними вулицями, хтось їде за романтикою старого міста та історією. І кожен знаходить у місті Лева те, що шукає.

Так і сьогодні, гарної сонячної днини, здобувачі освіти гр. 107 ВПУ №29 м. Львова разом із класним керівником І.Чопойдало та майстрами в/н О.Мочерад, М.Ільницькою прогулялись вуличками старовинного Львова і відвідали Воєнно-історичний музей в Будинку офіцерів та виставку картин Володимира Слєпченка.

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
en_USEN