Excursion

🤗 Дозвілля здобувачі освіти груп 100 та 101 ВПУ 29 м. Львова проводять разом із класними керівниками Н.Мотрук та Я.Кутним. Сьогодні – екскурсія «Тюрма на Лонцького». Це колишня тюрма у Львові, яка використовувалася в 20 ст. як політична вʼязниця польською, радянською та нацистською владами.

Здобувачі освіти мали змогу побачити жахливі умови, де утримували вʼязнів, тюремні камери, кабінет слідчого, зразки протоколів допитів, світлини та імена розстріляних, закатованих, пограбованих, вигнаних із рідного дому. Відвідавши тюрму на Лонцького, здобувачі освіти розуміють, що непокаране московське зло знову прийшло на нашу землю і тепер те зло має бути знищене навіки!

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
en_USEN