Open day

Щовівторка (День відкритих дверей) ВПУ №29 м.Львова радісно зустрічає учнів шкіл м.Львова та районів Львівської області…

І одним з найважливіших завдань працівників училища – це зустрічати їх та показувати дорогу у світ професій, а далі – вибір за учнями.

Тож 22 лютого 2023 року учні ЗСШ №100 м.Львова разом із класним керівником Мацькович В.О. отримали інформацію про різні навпрямки та професії, які можна здобути в училищі, а майстри виробничого навчання училища зацікавили учнів проведеними майстер-класами з професій: Перукар (Перукар-модельєр) та Кухар-Кондитер, зарядили учнів енергією та мотивацією до професій, пригощаючи кондитерськими смаколиками.

Щовівторка ВПУ №29 м.Львова радо зустрічає випускників шкіл Сьогодні вітаємо учнів 9-х класів Ліцею №52 Львівської міської ради.

З нагоди міжнародного дня кондитера, який відзначають 3 травня в училищі здобувачами освіти за спеціальністю “Кухар. Кондитер” було проведено Марафон кондитерського мистецтва. Наші майбутні професіонали солодкої справи готували різноманітні тістечка, еклери, шу, паски та інші вироби, демонстрували свої професійні навички, вдосконалювались та обмінювались досвідом. А також пригощали всіх смаколиками.

Вибір професії для кожного випускника школи – це вибір свого місця в житті. А педпрацівники ВПУ №29 м.Львова Л.Мазур, Н.Мотрук, С.Чоповський активно співпрацюють із загальноосвітніми школами м.Львова, ознайомлюючи учнів із професіями, спеціальностями та матеріальною базою освітнього закладу.

x
en_USEN