Міжнародний день кухаря

З метою відзначення Міжнародного дня кухаря у ВПУ №29 м Львова, майстри в/н та викладачі циклової комісії “Харчові технології” провели для учнів в училищі тематичний захід: лекція з елементами дегустації на тему: “Їжа – інструмент соціальної ідентифікації”. Учні професійно демонстрували “майстер-клас” по приготуванню суш та бургерів. Працівниками циклової комісії був відвіданий міжнародний форум індустрії туризму та гостинності.

Щовівторка ВПУ №29 м.Львова радо зустрічає випускників шкіл Сьогодні вітаємо учнів 9-х класів Ліцею №52 Львівської міської ради.

З нагоди міжнародного дня кондитера, який відзначають 3 травня в училищі здобувачами освіти за спеціальністю “Кухар. Кондитер” було проведено Марафон кондитерського мистецтва. Наші майбутні професіонали солодкої справи готували різноманітні тістечка, еклери, шу, паски та інші вироби, демонстрували свої професійні навички, вдосконалювались та обмінювались досвідом. А також пригощали всіх смаколиками.

Вибір професії для кожного випускника школи – це вибір свого місця в житті. А педпрацівники ВПУ №29 м.Львова Л.Мазур, Н.Мотрук, С.Чоповський активно співпрацюють із загальноосвітніми школами м.Львова, ознайомлюючи учнів із професіями, спеціальностями та матеріальною базою освітнього закладу.

x
en_USEN