🇺🇦Українська писанка – обов’язковий атрибут Великодня. Це чудовий подарунок для рідних, знайомих, це оберіг, символ життя і пробудження.

А процес розпису – це ще одна нагода наблизитися до традицій, до старовинної української магії та виготовити унікальні писанки до Великодня.

Від майстрині писанкарства , викладачки Т.Мигалик здобувачі освіти дізналися як розписували яйця наші предки, які цікаві візерунки збереглись і що означають символи на писанках. У техніці воскового розпису на натуральному яйці здобувачі освіти з любов’ю розфарбовували писанки, даруючи один одному радість.

Нехай писанка стане окрасою Великоднього кошика.

Спокійного і щасливого всім Великодня❗

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK