Міжнародний день пам‘яті жертв Голокосту

🕯️🔔Напередодні Міжнародного дня пам ‘ яті жертв Голокосту класний керівник Петушина Т.В. провела для здобувачів освіти групи 104 інформаційну годину, присвячену подіям геноциду – злочину проти людства. Здобувачі освіти дізналися про обставини та наслідки трагедії Голокосту, жахливі умови перебування в концтаборах, масові страти, відчайдушні спроби віднайти порятунок. Обговорили роль місцевих мешканців – праведників світу, які рятували євреїв під загрозою для власного життя та відкрили для себе нову сторінку діяльності митрополита А.Шептицького, якй особисто врятував близько 150 осіб.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK