КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР

💥КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР❗

ВИЗНАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КВАЛІФІКАЦІЙ ❗

ОСВІТА ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ❗❗❗💥📝📖

17 січня 2024 р. відбулося засідання Національного агентства кваліфікацій, за результатом якого було прийнято рішення про акредитацію кваліфікаційного центру Вищого професійного училища №29 м. Львова за професійними кваліфікаціями «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Кухар 3 розряду» та «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення ІІ, І категорії».

Кваліфікаційний центр має право здійснювати оцінювання результатів навчання осіб, зокрема здобутих шляхом неформального навчання чи інформальної освіти, присвоєння та/або підтвердження професійних кваліфікацій, а також здійснювати визнання відповідних професійних кваліфікацій, здобутих у інших країнах.

Запрошуємо представників державних, бізнесових структур та фізичних осіб до співпраці!!!

📱 +380976768737

💻lviv_vpu29@ukr.net

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK