Воркшоп «Подорож до країни фізики»

📙📚👩‍💻🧑🏼‍💻👩‍🏫Висока інтенсивність групової взаємодії, активність і самостійність здобувачів освіти, напрацювання актуального досвіду були присутні під час проведення воркшопу «Подорож до країни фізики».

👩‍💻✍🏻📚Завдяки власній та активній роботі здобувачі освіти ВПУ №29 м. Львова під керівництвом викладача І.Мудрак проектували свої практичні навики, свої вміння, проводили експерименти, ділились знаннями та дослідженнями.

Цікавими були проєкти:

-Потужність електричного струму;

-Ефект Магнуса у Спорті;

-Конденсація та випаровування води;

-Дивовижна енергія електричного струму

Під час проведення воркшопу дружня атмосфера, доброзичливість панувала між здобувачами освіти та викладачем.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK