🤗🎉🏆Одним із найбільш важливих факторів успіхів при вивчені фізики є інтерес до предмета, формування якого, зокрема сприяє проведення тематичного тижня .

Саме цей тиждень, з 9.10 по 13.10, у ВПУ № 29 м. Львова присвячується фізиці – одній з найдавніших наук, без якої немислимий подальший розвиток людства, науці цікавій, захоплюючій, могутній.

Сьогодні було організовано викладачем фізики Л.Мазур із здобувачами освіти круглий стіл, де мали можливість здобувачі освіти ознайомитись з неповторним життєписом та творчим доробком українських жінок (Олена Казимирчак-Полонська, Мотря Братійчук, Наталія Фіалко, Галина Клим, Наталя Щукіна та інш.), які зробили неоцінений внесок у розвиток світової науки фізики.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK