Здобувачі освіти групи ТУ-4Б ВПУ №29 м.Львова за професією «Кухар. Бармен» успішно завершили пройдену навчальну програму «Шкільне харчування».
Бажаємо Вам подальших успіхів та нових звершень!!!
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/386231535_724688416348151_5794974413788315657_n-819x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/386231983_724688436348149_6862179895189291036_n-820x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/386245617_724688483014811_7345873249722321137_n-820x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/386262886_724688469681479_8488186190756322788_n-820x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/386213870_724688473014812_4618319419696265183_n-820x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/386229809_724688479681478_1405760730647407088_n-820x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/386246870_724688446348148_4580724525694014245_n-818x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/386219187_724688476348145_7860070205182049264_n-1024x1024.jpg)
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]
Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог
Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!