Галицький талант

🏆ВПУ № 29 міста Львова взяло активну участь у ХХIV Фестивалі перукарського мистецтва серед молоді «Галицький талант» і продемонстрували сучасні, креативні зачіски та стильні образи.

З 13 навчальних закладів учні ВПУ № 29 міста Львова здобули

🏆🏆🏆Гран Прі🏆🏆🏆 Фестивалю перукарського мистецтва «Галицький талант»!

Пишаємося нашими учнями!

А також: 🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції зачісок в стилі «Мілатірі» – «Fashion military style»

🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції зачісок в стилі «Мілатірі» – «Grand Mods»

🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції сучасних зачісок в етно-стилі – «Український драйв»

🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції дитячих або підліткових зачісок на різдв’яно-новорічну тематику – «Новорічні дітлахи»

🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції дитячих або підліткових зачісок на різдв’яно-новорічну тематику -«Kids fashion style»

🏆🥉3 місце в номінації: Виконання колекції сучасних зачісок в етно-стилі – «Україночки»

🏆🥉місце в номінації: Виконання колекції дитячих або підліткових зачісок на різдв’яно-новорічну тематику -«Різдвяна містерія сьогодення»

Вітаємо переможців!🏆✂️🏆🥈🥉🏆

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK