Укладення договору про співпрацю

КПІ ім. Ігоря Сікорського та Вище професійне училище 29 м. Львова уклали договір про співпрацю для розвитку їх освітнього, наукового та інших потенціалів.

Співпрація сторін сприятиме поглибленій профорієнтаційній роботі серед учнівської молоді, пошуку талановитої молоді, схильної до творчої і винахідницької діяльності та залучення її до наукової роботи на базі провідних кафедр університету із залученням працівників університету. Буде можливість проводити презентації, зустрічі, майстер-класи, екскурсії для учнівської молоді, брати участь у наукових та інноваційних проектах, спрямованих на вирішення актуальних проблеми.

Тісна співпраця – майбутнє наших випускників!

Щоб визначитися з вибором професії, потрібно якомога більше про неї дізнатись!!! Сьогодні,16.04.2024р., так зробили учні Буськоі ОЗЗСО l -lll ст., які разом із вчителями Наталією Побігушко та Русланою Сапотюк завітали у ВПУ №29 м.Львова, щоб ознайомитись із матеріально-технічною базою професій. Багато із учнів зрозуміли: Навчання у Нас – початок їхньої успішної кар’єри!

Урок мужності

Адміністрація ВПУ №29 м.Львова щиро вдячна військовослужбовцям ДССТ, особливо Мар’яні Макух і Денису Щербакову, за проведений для здобувачів освіти “Урок мужності” та практичні заняття з тактичної медицини, де здобувачі освіти засвоїли стартові теоретичні та практичні знання з надання домедичної допомоги. Також висловлюємо подяку директорці Львівського державного Будинку техніки Ліліі Івашкевич у сприянні зустрічі з військовослужбовцями […]

❗ Ще один крок по створенню Центру кар`єри❗🌟Слідкуйте за новинами…😉Сьогодні випрацьовували стратегію і план розвитку для майбутнього Центру кар’єри з колективом Вищого професійного училища №29 м.Львова. Проаналізували запити педагогів/майстрів/працівників навчального закладу; зафіксували мету, місію та завдання цієї платформи додаткових можливостей для тих, хто навчається, тих, хто навчає, та тих, хто зацікавлений у співпраці (бізнес, експерти […]

x
ukUK