Галицький талант

🏆ВПУ № 29 міста Львова взяло активну участь у ХХIV Фестивалі перукарського мистецтва серед молоді «Галицький талант» і продемонстрували сучасні, креативні зачіски та стильні образи.

З 13 навчальних закладів учні ВПУ № 29 міста Львова здобули

🏆🏆🏆Гран Прі🏆🏆🏆 Фестивалю перукарського мистецтва «Галицький талант»!

Пишаємося нашими учнями!

А також: 🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції зачісок в стилі «Мілатірі» – «Fashion military style»

🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції зачісок в стилі «Мілатірі» – «Grand Mods»

🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції сучасних зачісок в етно-стилі – «Український драйв»

🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції дитячих або підліткових зачісок на різдв’яно-новорічну тематику – «Новорічні дітлахи»

🏆🥈2 місце в номінації: Виконання колекції дитячих або підліткових зачісок на різдв’яно-новорічну тематику -«Kids fashion style»

🏆🥉3 місце в номінації: Виконання колекції сучасних зачісок в етно-стилі – «Україночки»

🏆🥉місце в номінації: Виконання колекції дитячих або підліткових зачісок на різдв’яно-новорічну тематику -«Різдвяна містерія сьогодення»

Вітаємо переможців!🏆✂️🏆🥈🥉🏆

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK