ХІІ Всеукраїнський конкурс “Патріот”

У березні 2021 року 12 учнів училища взяли участь у ХІІ Всеукраїнському конкурсі з українознавства “Патріот”, що у зв’язку з карантином був проведений дистанційно. Специфіка 2020-2021 н.р. та унеможливлення проведення конкурсу в один день в усіх закладах освіти стали перешкодою для усталеного розподілу призових місць і традиційного визначення рейтингу учасників. Але оргкомітет конкурсу перевірив виконані роботи, і всі учасники отримали сертифікати та невеличкі призи, які нагадують про те, яка багатюща скарбниця української культури, співоча мова, цікава та складна історія України, та що кожний з нас, незалежно від віку і посади, має шанувати нашу Батьківщину та бути Патріотом!

Щовівторка ВПУ №29 м.Львова радо зустрічає випускників шкіл Сьогодні вітаємо учнів 9-х класів Ліцею №52 Львівської міської ради.

З нагоди міжнародного дня кондитера, який відзначають 3 травня в училищі здобувачами освіти за спеціальністю “Кухар. Кондитер” було проведено Марафон кондитерського мистецтва. Наші майбутні професіонали солодкої справи готували різноманітні тістечка, еклери, шу, паски та інші вироби, демонстрували свої професійні навички, вдосконалювались та обмінювались досвідом. А також пригощали всіх смаколиками.

Вибір професії для кожного випускника школи – це вибір свого місця в житті. А педпрацівники ВПУ №29 м.Львова Л.Мазур, Н.Мотрук, С.Чоповський активно співпрацюють із загальноосвітніми школами м.Львова, ознайомлюючи учнів із професіями, спеціальностями та матеріальною базою освітнього закладу.

x
ukUK