150-річчя від Дня народження Василя Стефаника

Педколектив та учні ВПУ №29 м. Львова завжди пам’ятають і відзначають пам’ятні дати…

14 травня виповнилося 150 років від Дня народження видатного українського письменника, неперевершеного майстра соціально-психологічної прози, новеліста, тонкого спостерігача людської душі, гуманіста і просвітителя Василя Стефаника.

Викладач української мови та літератури Юрків Леся Василівна разом із учнями групи №107 здійснили віртуальну екскурсію в Музей-садибу родини Стефаників, що в селі Русові Снятинського району, Івано-Франківської області. Учні ознайомилися з надзвичайно цікавими промовистими фактами з життя письменника, дізналися про життєві дороги новеліста, про людей, які йому зустрічалися і ставали праобразами героїв новел. Учні написали відгук про екскурсію (долучитися до онлайн-екскурсії можна за посиланнями: https://www.karpaty.info/ua/uk/if/km/rusiv/museums/stefanyk/, https://www.facebook.com/StefanykMuseum/videos/1593791987366423/).

У бібліотеці та кабінеті української мови та літератури організовано книжково-ілюстративну виставку, присвячену знаменній даті – 150-річчя від Дня народження Василя Стефаника. На виставці також є творчі доробки учнів: роботи, намальовані під враженням прочитаних новел Василя Стефаника. Для учнів І курсу була організована екскурсія у Львівську національну наукову бібліотеку України імені Василя Стефаника. https://www.facebook.com/StefanykMuseum/videos/1593791987366423/).

У бібліотеці та кабінеті української мови та літератури організовано книжково-ілюстративну виставку, присвячену знаменній даті – 150-річчя від Дня народження Василя Стефаника. На виставці також є творчі доробки учнів: роботи, намальовані під враженням прочитаних новел Василя Стефаника.

Для учнів І курсу була організована екскурсія у Львівську національну наукову бібліотеку України імені Василя Стефаника.

Щоб визначитися з вибором професії, потрібно якомога більше про неї дізнатись!!! Сьогодні,16.04.2024р., так зробили учні Буськоі ОЗЗСО l -lll ст., які разом із вчителями Наталією Побігушко та Русланою Сапотюк завітали у ВПУ №29 м.Львова, щоб ознайомитись із матеріально-технічною базою професій. Багато із учнів зрозуміли: Навчання у Нас – початок їхньої успішної кар’єри!

Урок мужності

Адміністрація ВПУ №29 м.Львова щиро вдячна військовослужбовцям ДССТ, особливо Мар’яні Макух і Денису Щербакову, за проведений для здобувачів освіти “Урок мужності” та практичні заняття з тактичної медицини, де здобувачі освіти засвоїли стартові теоретичні та практичні знання з надання домедичної допомоги. Також висловлюємо подяку директорці Львівського державного Будинку техніки Ліліі Івашкевич у сприянні зустрічі з військовослужбовцями […]

❗ Ще один крок по створенню Центру кар`єри❗🌟Слідкуйте за новинами…😉Сьогодні випрацьовували стратегію і план розвитку для майбутнього Центру кар’єри з колективом Вищого професійного училища №29 м.Львова. Проаналізували запити педагогів/майстрів/працівників навчального закладу; зафіксували мету, місію та завдання цієї платформи додаткових можливостей для тих, хто навчається, тих, хто навчає, та тих, хто зацікавлений у співпраці (бізнес, експерти […]

x
ukUK