Робочий візит в рамках проекту EU4Skills

В рамках проекту EU4Skills «Кращі навички для сучасної України» 19 травня 2021 року до нас в училище з робочим візитом завітав Пасі Рейнікайнен, ключовий експерт проекту, представник Фінського національного агентства з питань освіти (EDUFI). В ході зустрічі оглянули матеріально-технічну базу, поділилися здобутками та перемогами, озвучили проблемні питання та виклики, які стоять перед навчальним закладом. 
Також в ході візиту проведено зустріч з викладачами та майстрами виробничого навчання напрямку «Громадське харчування», які є учасниками онлайн навчання з підготовки 50 тренерів, які володіють сучасними формами викладання, роботи та допомагатимуть у запровадженні компетентнісної системи навчання та оцінювання у закладах професійної освіти України.

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK