Місце професійної та творчої реалізації

? Зараз будемо спростовувати міфи ?

Ви, напевно, думаєте, що професійна освіта – це тільки про кваліфікованих робітників. А от і ні! Насправді в наших профтехах дуже багато творчих та цікавих особистостей.

Для підтвердження цього пропонуємо познайомитись з Вище професійне училище 29 м. Львова.

Тут є все для якісного навчання та саморозвитку: від навчальних майстерень та лабораторій до зручного гуртожитку, їдальні, актової зали, бібліотеки та спорткомплексів. Відповідно, учні постійно беруть участь не тільки в професійних конкурсах, але й змагаються у художній самодіяльності.

Училище розвиває дуальну форму освіти та інтегрує IT-методики в навчальні програми. А ще співпрацює з кращими роботодавцями Львівщини.

Тож швидше читайте про успіх профтеху тут ? bit.ly/3nemfCA

#Профосвіта #УспіхиПрофосвіти #VET_BestPractices #EU4Skills

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK