Внутрішнє забезпечення якості освіти
Накази про результати атестації педагогічних працівників
Наказ №64 від 24.03.2022
Наказ №70/1 від 13.04.2022
Наказ №54 від 05.04.2021
Графіки проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників:
Графік проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2022-2023 н.р.
Графік проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2021-2022 н.р.
Графік проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2020-2021 н.р.
Графіки вивчення роботи педагогічних працівників, що атестуються
Графік вивчення роботи педагогічних працівників, що атестуються, що атестуються 2022-2023 н.р.
Графік вивчення роботи педагогічних працівників, що атестуються, що атестуються 2021-2022 н.р.
Графік вивчення роботи педагогічних працівників, що атестуються, що атестуються 2020-2021 н.р.
Графіки засідань атестаційної комісії І рівня
Графік засідань атестаційної комісії у 2022-2023 н.р.
Графік засідань атестаційної комісії у 2021-2022 н.р.
Графік засідань атестаційної комісії у 2020-2021 н.р.
План роботи атестаційної комісії
План роботи атестаційної комісії у 2022-2023 н.р.
План роботи атестаційної комісії у 2021-2022 н.р.
План роботи атестаційної комісії у 2020-2021 н.р.
Накази про проведення атестації педагогічних працівників та створення атестаційної комісії
Результати моніторингу якості освіти
- Результати моніторингу якості освіти
- Акредитація 2022 р.
- Акредитація 2016 р.
- Акредитація 2015 р.
Щорічне оцінювання здобувачів освіти:
(у розробці)
Щорічне оцінювання педагогічних працівників:
(у розробці)
Результати акредитації
- Звіт про результати акредитаційної експертизи ОПП “Виробництво харчової продукції” спеціальність 181 Харчові технології 2022р.
- Експертні висновки акредитаційної експертизи щодо акредитації підготовки фахівців за спеціальністю 5.07010602 “Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів” ОКР молодший спеціаліст;
- Експертні висновки акредитаційної експертизи щодо акредитації підготовки фахівців за спеціальністю 5.05170101 “Виробництво харчової продукції” ОКР молодший спеціаліст;