Фаховий молодший бакалавр 181″Харчові технології”

Фаховий молодший бакалавр 181 “Харчові технології”

 

Аналітична хімія

 

Безпека життєдіяльності

ПОСИЛАННЯ

 

Біохімія

ПОСИЛАННЯ

 

Економіка підприємств різних типів

 

Економічна теорія

 

Іноземна мова за професійним спрямуванням

ПОСИЛАННЯ

 

Історія України

 

Комп’ютерна техніка

ПОСИЛАННЯ

 

Культурологія

 

Мікробіологія і фізіологія

ПОСИЛАННЯ

 

Неорганічна хімія

 

Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

 

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

 

Органічна хімія

 

Основи екології

ПОСИЛАННЯ

 

Основи електротехніки

ПОСИЛАННЯ

 

Основи охорони праці

ПОСИЛАННЯ

 

Основи правознавства

ПОСИЛАННЯ

 

Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції

 

Основи філософських знань

 

Охорона праці в галузі

ПОСИЛАННЯ

 

Процеси та апарати харчових виробництв

 

Соціологія

 

Технічне креслення

ПОСИЛАННЯ

 

Технологія виробництва кулінарної продукції

 

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

ПОСИЛАННЯ

 

Товарознавство харчових продуктів

 

Українська мова за професійним спрямуванням

 

Устаткування закладів ресторанного господарства

 

Фізична і колоїдна хімія