Група 206 за професією “Кухар”- коли уроки виробничого навчання виходять далеко за рамки лабораторії нашого закладу

Тема: “Приготування страв з риби та нерибних продуктів моря”

Майстер в/н – Орест Дмитришин. Окрема вдячність KRAMAR LTD за можливість познайомитися ближче з виробництвом рибної продукції

З Днем Знань

З Днем Знань Здобувачі освіти – це майбутнє України, наша гордість і віра у краще Бажаємо всім здобувачам освіти успішного навчального року, сміливості й упевненості в собі. Нехай навчальний рік стане роком Перемоги, Миру, професійних досягнень, відкриттів, незабутніх моментів та особистих звершень. Щиро дякуємо ЗСУ Завдяки їх мужності, ми маємо можливість навчати і навчатися. Слава […]

x
ukUK