День Героїв Небесної Сотні

🇺🇦🕯️🇺🇦Із метою вшанування пам’яті громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, Європейське майбутнє України, завдяки яким було змінено хід історії нашої держави, у ВПУ № 29 м. Львова було проведено літературно-музичну композицію під гаслом «Вдячні за свободу».

А також працівники та здобувачі освіти почули з уст Героя Майдану Івана Рапового, що пам’ять про Героїв Небесної Сотні має бути живою, і сприяти громадському активізму та формувати усвідомлення відповідальності кожного за майбутнє України.

Слава Україні! Героям Слава!

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK