80-літній ювілей Богдана Стельмаха

🤗📙📚✍🏻Здобувачі освіти Вищого професійного училища №29 м.Львова сьогодні привітали з 80-літнім ювілеєм нашого земляка, поета, драматурга, перекладача, автора численних українських пісень Богдана Стельмаха.

На святі поезії “Запроси мене у сни…”, яке підготували здобувачі освіти 108 групи під керівництвом викладача української мови та літератури Тетяни Мигалик, піднесено і зворушливо лунали вірші та пісні на слова маестро: “Світлиця”, “Лиш раз цвіте любов”, “Свіча”, “Задивилась моя Україна”. Вдалося торкнутися глибин української пісні та слова, подарованого автором для своїх нащадків. Бо “пісня – то душа, вона зацвітає для тих, хто репертуар обирає серцем”.

Многая і благая літа ювіляру!

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK