Bookforum

🤗🏆🎉Цей день був надзвичайно цікавий та багатий на позитивні емоції. Здобувачі освіти гр. 206 разом із класним керівником О.Пилипчук були на Bookforum і відвідали творчий перфоманс. Презентація була одразу двох поетичних збірок поетки Марко Терен з музичним супроводом музиканта та композитора Бориса Севастьянова та модератора цієї події Тетяною Пилипець.

📙📚Авторське читання поезії та музичний супровід сприяли гарному настрою, спонукали здобувачів освіти до глибоких роздумів над проблемами сьогодення та надихнули на власну поетичну творчість здобувачів освіти.

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK