Всеукраїнських день бібліотек

30 вересня – Всеукраїнських день бібліотек!

Вітаємо зі святом всіх, хто любить та шанує книгу!

З нагоди цього дня здобувачі освіти гр.306 разом із бібліотекарем ВПУ №29 м.Львова О.Пилипчук відвідали Львівську обласну бібліотеку для юнацтва ім.Романа Іваничука.

Гостинно зустрічала відвідувачів пані Христина та з цікавістю, проводячи залами, розповідала про культурно-просвітницьке життя бібліотеки. Бібліотека є головною локацією Всеукраінського форуму військових письменників “Голоси”. Також тут діє театральна студія, яка робить постановки сучасних та класичних театральних вистав.

Здобувачі освіти відчували, що культура тут закладена у кожній цеглинці, у бібліотечних залах, у давніх вітражах та чудових витинанках від художниці Дар’ї Альошиної. Тож нехай бібліотека завжди залишається тим місцем, куди хотілось би прийти, де завжди було б цікаво.

З метою ознайомлення з матеріально-технічною базою, роботою НПЦ та обміну досвідом ВПУ №29 м. Львова мало можливість приймати гостей – директорів та інших педпрацівників ЗП(ПТ)О із Полтави, Вінниці, Кривого Рогу, Чернівців, Дніпропетровська, Кременчука, які будучи учасниками Проєкту “Підсилення професійної освіти для рівності”, GIZ навчання для менеджерів, яке відбувалось у м.Львові у готелі “Древній Град” з […]

x
ukUK