Екскурсія на підприємство. День 2.

❗А чи знаєте Ви, що таке ХАССП?☝️

Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар🧑‍🍳, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок.

Дякуємо компанії METRO Cash & Carry за цікаву та змістовну екскурсію!

    У світі, де більшість можливостей зосереджені в мережі, онлайн-пропозиції можуть бути справжнім порятунком, особливо для молоді, яка шукає спосіб заробити. Проте, саме тут приховуються небезпечні пастки, які можуть обернутися не тільки втратою грошей, а й серйозними проблемами із законом. Сьогодні ми поговоримо про так званих “дропів” або “грошових мулів”, і про те, як не потрапити в їхні тенета. […]

    Вчора, 05.06.2025р. здобувачі освіти Вищого професійного училища №29 м. Львова Віталій Василишин та Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного бізнесу Ольга Довбуш мали можливість побувати в студії ТРК «Перший Західний» разом із директором Департаменту освіти і науки ЛОВА Олегом Паскою і висловити свою думку, як учасники конкурсу «Автентичні страви України» . Здобувачі освіти були задоволені […]

    x
    ukUK