JUNIOR EXPO 2024

28 квітня 2024 року у Стрийському парку відбувся ярмарок молодіжного підприємництва JUNIOR EXPO 2024, організований ГО Junior Achievement Ukraine🇺🇦. Наш навчальний заклад був представлений трьма компаніями.

🍰🍭🍨Компанія «Майстерня солодощів Yummyk» готувала корисні солодощі з натуральних продуктів. Особливість компанії полягала в тому, що задля популяризації здорового харчування школярів кожна пачка солодощів містила логічну гру-головоломку. Дівчата навіть влаштували змагання зі складання головоломок. А також провели майсер-клас для дітей по оздобленню пасочки на власний смак.

🐼💻Компанія «WebPandas» демонструвала роботу чат-боту, кожен бажаючий міг відскакувати QR-код та протестувати його роботу.📲🖥

🔥🎆Компанія «Neon_shop» презентувала та реалізовувала свої неповторні вироби, які поєднують натуральність та інновації: неонові нічники, вази та декор. Родзинка цих виробів ще й в тому, що вони можуть працювати як від мережі, 🔌так і від павер-банків к🔋оли немає світла.

👏🤝Дякуємо організаторам та партнерам заходу за навчання ведення бізнесу, сприяння розвитку підприємницької діяльності та цікавий досвід❗

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK