Від бізнес-ідеї – до власної справи

Від бізнес-ідеї – до власної справи! 📊👍🏼

18 квітня тренер по самозайнятості “Методології BIZ-UP” Руслана Воляник провела тренінг “Успішна кар’єра . Створення бізнес-ідеї” 📥📈

Здобувачі освіти групи 204 дізнались про бізнес-ідею через призму самоаналізу, також що таке USP та наскільки вона має велике значення, про маркетингові стратегії, зокрема про модель 3-М і на завершення зустрічі розібрали цю стратегію, працюючи в командах 📒🖇️

Цікаво, корисно та креативно! 🙂

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK