Відбіркового туру «Золотий лев»

🎉🎊Вітаємо учасників відкритого відбіркового туру ХХVІІ Чемпіонату України СПУ «Золотий лев», які отримали призові місця:

– здобувача освіти гр.207 Маркіяна Алієва🏆

Номінація: «Тотал блонд» – ІІІ місце;🥉

Номінація: «Голівуд» – ІІІ місце;🥉

Номінація: «Фантазійна зачіска з елементами постижерних виробів» – ІІ місце;🥈

Он-лайн номінація «Стильне фарбування» – ІІІ місце.🥉

– здобувачку освіти гр. 207 Вероніку Кам’янецьку🏆

Номінація: «Стильний хвіст» – ІІ місце;🥈

– здобувачку освіти гр. 207 Катерину Кусик🏆

Номінація: «Сучасний стилет» – І місце🥇

Номінація: «Нарощення на верхні форми» – юніор – ІІ місце;🥈

Номінація: «Салонне покриття нігтів гель-лаком» – юніор – ІІ місце.🥈

– здобувачку освіти гр.108 Мар’яну Луцик🏆

Номінація: Модна жіноча укладка “Голлівудська хвиля” – ІІ місце🥈

– здобувачку освіти гр.108 Вероніку Свищ🏆

Номінація: Модна жіноча укладка “Голлівудська хвиля” – І місце🥇

– здобувачку освіти гр.308 Ірину Процайло🏆

Номінація: Макіяж “NEW Look” серед категорія юніорів – ІІІ місце🥉

– здобувачку освіти гр.308 Наталію Садову🏆

Номінація: Весільний комерційний макіяж за правилами ОМС-диплом учасника

– здобувачку освіти гр.107 Софію Думу🏆

Номінація: Модна жіноча укладка “Голівудська хвиля” – диплом учасника

– майстриню в/н Орисю Мочерад🏆

Номінація: “Color Smokey” серед категорія майстрів – ІІІ місце🥉

Бажаємо творчого натхнення та подальших перемог❗️

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK