Ще один крок по створенню Центру кар`єри

❗ Ще один крок по створенню Центру кар`єри❗🌟
Слідкуйте за новинами...😉

Сьогодні випрацьовували стратегію і план розвитку для майбутнього Центру кар'єри з колективом Вищого професійного училища №29 м.Львова. Проаналізували запити педагогів/майстрів/працівників навчального закладу; зафіксували мету, місію та завдання цієї платформи додаткових можливостей для тих, хто навчається, тих, хто навчає, та тих, хто зацікавлений у співпраці (бізнес, експерти та ін. стейкхолдери); вчилися річному плануванню за ключовими групами стейкхолдерів, якісній комунікації та створенню партнерств.
Переконаний, що спільно напрацьоване бачення пришвидшить розвиток такої потрібної справи.
Окремо хочу подякувати колективу - учасникам тренінгу - за відкритість та оптимізм, а керівнику - Роман Стецький - за довіру та можливість долучитись! Нехай задумане вдасться!

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK