“Мандрівка в часі”

27 березня 2024р. здобувачі освіти групи 106 разом із викладачем української мови та літератури Лесею Юрків здійснили мандрівку в часі – відвідали Львівський національний літературно – меморіальний музей Івана Франка (Дім Франка). Двоповерхова вілла споруджена на мальовничій околиці Львова Софіївці (нині вул. І.Франка). Франкова оселя гостинно зустріла здобувачів освіти, які мандрували сторінками життєвої дороги І.Франка. Здобувачі освіти переглянули традиційну експозицію, доповнену цікавою розповіддю екскурсовода та акустичними ефектами, які створили звукову ілюзію присутності господарів дому. З гарним настроєм і цікавими враженнями всі повернулись додому.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK