МИ ЗНОВУ ПЕРЕМОЖЦІ

🎉МИ ЗНОВУ ПЕРЕМОЖЦІ❗💥

Заклад освіти став переможцем Конкурсу з посилення співпраці між бізнесом та провайдерами профтехосвіти InConect у Львівській області з амбіційним проєктом «Впровадження логістичних компетенцій в освітній процес підготовки здобувачів освіти за напрямком «Автомобільний транспорт». Розробка мікрокваліфікації з «Основ логістики».

Конкурс InConnect відбувається у рамках проєкту «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery», що реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, яке діє за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Далі буде…

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK