Табір підприємництва

22-23 лютого в м. Львів відбувся регіональний захід «Табір підприємництва» від ГО «Junior Achievement Europe”, в якому взяли активну викладачі та здобувачі освіти ВПУ 29 м.Львова, а команда «NEON_CHOP» здобула призове третє місце🥉🏆🏆🏆

NEON_CHOP поєднує гнучкий неон та деревину, створюючи неймовірний декор такий як вази, дитячі нічники які можуть працювати не тільки від мережі, але й павер-банків та батарейок.

Наш заклад був представлений ще двома командами: «Майстерня солодощів «Yummyk» з бізнес-ідеєю виготовлення натуральних корисних солодощів в міні-форматі, де кожна пачка містить цікаву логічну гру-головоломку.

Та власники третього місця у попередньому обласному таборі підприємництва – команда «WebPandas», яка презентувала ідею телеграм-бота для автоматизації процесу купівлі товарів в Інтернет-магазинах.

Це були два дні сповнені навчання, генерації ідей та багато практики. Учасники команд продемонстрували свої креативні бізнес-ідеї, проявили командний дух та наполегливість. Мали можливість поспілкуватись та почути поради від успішних бізнесменів, для кращої реалізації своїх проєктів. 🤝👍👍👍👏👏👏🧑‍🏫🧑‍💻🧑‍🔬🧑‍🔧🧑‍🏭🧑‍🎓

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK