22 лютого 2024 року року відбулася поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи № ТУ -1Б ВПУ №29 м.Львова за кваліфікацією «перукар-модельєр»
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2024/02/428617465_807235668093425_3448981041199615397_n-1024x768.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2024/02/428613281_807236274760031_2559846897190026952_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2024/02/429684030_807236421426683_7616864557566577136_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2024/02/428625822_807236381426687_9014129326758258666_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2024/02/428613665_807236304760028_7151506216723063018_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2024/02/428622925_807236344760024_2029617528122032071_n-1024x1024.jpg)
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]
Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог
Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!