11 січня 2024 року на базі Вищого професійного училища №29 м.Львова відбулося відкриття проекту у Львівській області від німецької організації Секва (SEQUA) в рамках програми GIZ “Skills4Recovery – Швидкий шлях до працевлаштування”
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2024/01/419724652_716969087283241_3593650991633660250_n-1024x682.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2024/01/419792809_716969090616574_7200377395605186118_n-1024x682.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2024/01/419726637_716969100616573_4917027662120251125_n-1024x682.jpg)
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]
Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог
Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!