Роковин утворення ЗУНР

📚📙🇺🇦До відзначення роковин утворення ЗУНР у ВПУ № 29 м. Львова були проведені класними керівниками із здобувачами освіти години спілкування .

Сьогодні, 01.11.2023р., класним керівником Дацко Г.В. був проведений виховний захід «Свічка пам’яті». Здобувачі освіти мали можливість зробити екскурс в минуле та згадати історію проголошення ЗУНР та боротьбу українського народу за збереження держави, відзначивши, що ЗУНР – це символ вічного прагнення до свободи.

Також після занять здобувачами освіти було організовано похід на Янівське кладовище до Меморіалу українських січових стрільців та воїнів Української Галицької Армії з покладенням квітів та запалення «Свічки пам’яті».

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK