26 жовтня 2023 року року відбулася поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи № 305 ВПУ №29 м.Львова за кваліфікацією «Офіціант ІІІ розряду»
Дякуємо за місце проведення ресторану «На озері» керівниці закладу Богдані СТЕПАНКІВ
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/395132606_738569601626699_7122741163649558654_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/395173227_738569604960032_3199559273808506688_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/395135044_738569618293364_8158474934258408382_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/395163441_738569668293359_3326426443437519350_n-1024x1024.jpg)
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]
Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог
Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!